Party service eszközök

Party service eszközök

Nyersanyagok előkészítése, tárolása

A rendezvény, parti étel-szolgáltatásának zöldségekkel, gyümölcsökkel való ellátására, ezen alapanyagok tárolására különösen alkalmasak, esztétikus látványt is nyújtó műanyag tárolóedények. Akár a kevésbé dekoratív, de igen gazdaságos polipropilén tárolóedényeket, akár a csillogó, törhetetlen polikarbonát GN edényzetet használjuk e célra, a higiénia mellett a könnyű  áttekinthetőség és a szép megjelenés is dicséri munkánkat.

Ételek elkészítése és tárolása

Lábasok, fazekak, serpenyők mellett a  szabadtéri rendezvényeken, grillpartikon kiválóan alkalmazhatóak a nagyon egyenletes és stabil hőhatást biztosító  öntöttvas serpenyők. A  párolt-főtt  ételek elkészítésére és tárolására egyaránt alkalmas kiváló minőségű, tartós GN-edények állnak sorban áruházainkban arra várva, hogy szakértő kezekben végre betölthessék hivatásukat..

A tálalásra kész étel  huzamosabb ideig történő higiénikus, fogyasztásra kész állapotban való tárolását is lehetővé tevő chafing-ek (aktív étel-melegentartó, ahol az elkészült meleg étel hőveszteségét folyamatosan, kímélő módon pótoljuk, ezek fedett tárolóedények lévén,  az ételt nem csak a hőveszteségtől, de mindennemű szennyeződéstől is megóvják) ugyancsak nélkülözhetetlenek a rendezvény étellel való színvonalas  ellátásához.

A tálaláshoz, szervírozáshoz, esetleg önkiszolgáláshoz csipeszek, fogók, kanalak, ételszedő lapátok százai állnak rendelkezésre, a kiszedett étel végső stációját jelentő tányérokból pedig ugyancsak hatalmas választék kényezteti ízlésünket, stílusérzékünket.  A tányérok népes seregét is magában foglaló porcelán garnitúrák között éppúgy megtalálhatjuk az egyszerűen elegáns vonalakat, mint az ünnepélyesen díszes, hangsúlyozottan míves munkát megtestesítő, az alkalom különlegességét még jobban kiemelő tányércsodákat.

Az esetleg más helyen előre elkészített ételek helyszínre szállításához remek hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkező dupla falú rozsdamentes acél szállítóedények, vagy GN-edényben való szállításhoz a zárható, vastag hőszigetelő műanyagból készült termo ládák (thermo box) tesznek jó szolgálatot.

Italok tárolása, felszolgálása

Minden italhoz megfelelő pohár, kehely vagy korsó kívánkozik, ehhez a Hunnia Kristály Kft. hatalmas, bőséges kínálata és jelentős állandó raktárkészlete ad támogatást, kizárólag bevált, megbízható minőségű termékekkel szolgálva a vendég szomjának oltására irányuló erőfeszítéseinket.

A borok bemutatásának, illendő és kulturált felszolgálásának valamennyi eszköze megtalálható a fegyvertárban, az igazi, elmélyült borbarátok megtalálhatják kedvenc  boraik avatott, speciális pohárfajtáit, amelyeket kifejezetten az illető borfajta magas színvonalú élvezetére terveztek.

Ételek tálalása, felszolgálása

A fent említett melegen tartó tárolóedények (chafing) mellett – különösen a hidegtálak, pástétomok és gyümölcstálak kínálására nagy segítségünkre vannak a különféle tálcák, tálak, állványok. Ezek lehetővé teszik, hogy egy időben akár több vendég, vagy felszolgáló is kényelmesen, egymást nem zavarva adagolja tányérokra a különböző étel-összeállítások tartalmát.